Ez a cica a jászberényi kórház kedvenc “járóbetege”

Megosztás

Gyorsan nagy népszerűségre tett szert az intézmény folyosóin járkáló cicus. Ugyanakkor a személyzetről sajnos rengeteg negatívum hangzott el a közösségi médiában. Reméljük, csak egyedi esetek voltak a Szent Erzsébet Kórházban.

V. Máté adta hírül a közösségi médiás felületén, milyen különös látvány volt a folyosókon lazán lépegető macska. “Jászberény kórház. Bent sétálgat a cica.
Akkor most ő járó betegnek számít?” – írta Máté.

A hozzászólások között azonban nagyon gyorsan a személyzetre terelődött a szó. “Többet ér mint az egész személyzet” – írta meg éles kritikáját Péter. Egy szóval összegzem.: tapasztalat. Volt szerencsém az intézmény “vendégszeretetét élvezni”.Ez az én véleményem és nem akarok meggyőzni senkit! Jó egészséget kívánok!”

Hajnalka szerint nem szabad egy kalap alá venni az intézmény összes dolgozóját. “Nem kellene általánosítani ….szerintem.” Dóra azonban sokkal inkább Péterrel értett egyet. “Ezzel sajnos teljesen tudok azonosulni, hihetetlen bunkó volt mindenki.” Adrienn is kritikát fogalmazott meg. “Legalább van valami pozitív is abban a kórházban.”

Semlegesebb vélemények is akadtak, például hogy jobban telik vele az idő, várakozás közben. Van, aki szerint a legjobb gyógyszer, Sarolta pedig úgy fogalmazott, hogy “ott voltam, meg is gyógyultam a nevetéstől. Nem zavartatta magát, egyébként szép cica.”

Nekünk mik a tapasztalataink a Jászberényi Kórházzal kapcsolatban? Túlzottak a kritikák és nem érdemli meg az intézmény, vagy valóban sok változtatásra lenne szükség?

Kapcsolódó cikkek